Hindistan ve Pakistanlı Akademisyenlerden AA’ya Ziyaret

Paylaş

ANKARA (AA) – Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın (YTB) desteğiyle Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (GASAM) tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Türkiye’ye gelen Hindistan ve Pakistanlı akademisyenler, Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Akademisyenler, AA’nın haber birimlerini gezerek kurumun işleyişi hakkında bilgi aldı.

“Türkiye, Pakistan ve Hindistan Arasında Kültürel ve Akademik Bilgi Erişimini Arttırma Projesi” kapsamında Türkiye’yi ziyaret eden akademisyenlere, genel müdürlükte gerçekleşen görüşmede, Dünya Dilleri Yayın Yönetmeni Mehmet Öztürk tarafından AA’nın tarihi, organizasyon şeması ve faaliyetleri hakkında sunum yapıldı.

Sunumdan sonra akademisyenler kendilerini tanıtarak projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Toplantıda, Uluslararası Haberler Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Tokat da hazır bulundu.

Pakistan ve Hindistan’dan gelen akademisyenler daha sonra AA’nın haber birimlerini gezerek kurumun işleyişi hakkında bilgi aldı.

Muhabir: Fatih Tuna
Redaktör: Gamze Türkoğlu Oğuz

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın (YTB) desteğiyle Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (GASAM) tarafından gerçekleştirilen bir proje kapsamında Türkiye'ye gelen Hindistan ve Pakistanlı akademisyenler, Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Anadolu Ajansı Dünya Dilleri Yayın Yönetmeni Mehmet Öztürk AA'nın tarihi, organizasyon şeması ve faaliyetleri hakkında sunum yaptı. ( Murat Kaynak - Anadolu Ajansı )

GASAM
GASAM
GÜNEY ASYA STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ & SOUTH ASIA STRATEGIC RESEARCH CENTER

İlgili İçerikler

Son Yazılar